Agjent i Shitjes përmes Telefonit

Agjent i Shitjes përmes Telefonit - Kosovë

Alcedrix ështe kompani që mirret me shprëndarje dhe marketing të produkteve parafarmaceutike (food supplements, kozmetikë), me seli në Prishtinë. Si pjesë e planeve zhvillimore, kompania është në kërkim të personave që do të jenë pjesë e ekipit në departamentin e shitjes dhe promovimit.

Titulli: Agjent i shitjes (2 pozita).

Rajoni: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kontaktimi i klientëve potencial ose ekzistues për t’i informuar ata në lidhje me një ofertat tona
 • Përgjigjje në pyetjet që lidhjen me produktet ose kompaninë
 • Bëni pyetje për të kuptuar kërkesat e klientëve dhe për të mbyllur shitjet
 • Komunikim direkt me ekipin e shitjeve në terren kur është e nevojshme
 • Futjen dhe përditësimin e informacioneve për klientët në bazën e të dhënave
 • Marrja dhe përpupnimi i porosive në mënyrë të saktë
 • Trajtimi i ankesave për të ruajtur reputacionin e kompanisë
 • Mbajtjen e databazës së thirrjeve dhe shitjeve dhe shkëmbimi i informacioneve të dobishme
 • Ndërtimi i imazhit profesional të kompanisë

Çka kërkohet?

 • Të jeni banor/e i/e Kosovës
 • Të keni përvojë pune në shitje përmes telefonatave (preferohet industrinë farmaceutike)
 • Të jeni të diplomuar ose në vitin e fundit të studimeve
 • Të jeni i/e aftë të punoni me orientim në arritjen e planeve të shitjes dhe marktingut
 • Të jeni i/e aftë të punoni si ekip dhe nën presion të punës.
 • Të keni patentë shoferi të kategorisë “B” (preferohet)
 • Të jeni të gatshëm të udhëtoni jashtë vendit për trajnime
 • Të mos jeni të përndjekur penalisht

Çka ofrohet?

 • Paketë atraktive e benfiteve (Pagë + Bonus).
 • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi në Kosovë.
 • Sigurim Shëndetësor.
 • Orar pune: 08:00 – 16:00.
 • Ditët e punës: e Hënë – e Premtë (vikendet janë pushim).
 • Smart Phone + pako e komunikimit.

Të gjithë ju që jeni të gatshëm t`i bashkangjiteni këtij ekipi, jeni të mirëseardhur që të aplikoni duke plotësuar formën e aplikimit në https://alcedrix.com/karriera/ dhe duke bashkangjitur CV-në.

**Vetem kandidatët e kualifikuar do të kontaktohen dhe të ftohen për intervistë!**

Forma e Aplikimit

  top