ZGJIDHJA MË E MIRË PËR LEKURË TE BUKUR DHE FLOKË QË SHKËLQEJNË

ZGJIDHJA MË E MIRË PËR LEKURË TE BUKUR DHE FLOKË QË SHKËLQEJNË Gold-Vit A+E™ është shtesë ushqimore me përbërje të përsosur, e destinuar për grate që përkujdesen për lëkurën dhe flokët e tyre. Produkti rekomandohet të përdoret në rastet kur mungon elasticiteti dhe flokët e të cilave janë të thatë, thyhen lehtë dhe i mungon shkëlqimi. […]

Vitamina D3 e gjeneratës së re e pasuruar me një Vitaminë natyrale K2 nga natto!

VITAMINË D3 E GJENERATËS SË RE, GARANTON PËRTHITHJE MAKSIMALE, E PASURUAR ME VITAMINË K2 Gold-Vit® D3 + K2 është shtesë ushqimore në formën e kapsulave likuide, të prodhuara me teknologjinë Liquid Flow Caps. Përmban dozë të lartë të vitaminës D3 – 4000 IU dhe 50 μg vitaminë natyrale K2 –të përfituar nga natto!  ROLI I […]

STANDARD I RI NË PËRTHITHJEN E MAGNEZIT!

STANDARD I RI NË PËRTHITHJEN E MAGNEZIT! Chela-Mag B6 +D3 është shtesë ushqimore i cili përmban një formulë të magnezit shumë të absorbueshëme në formën e kelatit të aminoacidit Albical (magnez bisglicinat). Është i pasuruar me vitaminë B6, e cila bashkë me magnezin luan rol të rëndësishëm në proceset metabolike. Produkti përmban nivel të lartë […]

DALLIMI NË MES TË ANTIDJERSËS DHE DEODORANTËVE

DALLIMI NË MES TË ANTIDJERSËS DHE DEODORANTËVE Fatkeqësisht, shumë besojnë se deodorantët dhe antidjersit janë të gjithë të njëjtë dhe se të gjithë kanë të njëjtin efekt në djersitje. Kjo nuk është e vërtetë dhe veçanërisht për ata që vuajnë nga djersitja e tepërt, ndryshimi midis produkteve është i një rëndësie të madhe.  Antiperspirantët përmbajnë […]

ÇKA ËSHTË ULGRIP HOT TM?

ÇKA ËSHTË ULGRIP HOT? Hulumtimet shkencore vërtetojnë se:  Ekstraktet e manaferrës, lajmit dhe kamomilit, vitamina C (në fo rmën e acidit L-askorbik të mikrokapsuluar PureËay-C®), vitamina B6, zinku dhe seleniumi janë një kombinim përbërësish që kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar. Së bashku ato përforcojnë dhe mbrojnë trupin. Për më tepër, ekstraktet e lajmit […]

Absolute dry – Torr, mban këmbët dhe këpucët pa erë

ABSOLUTE DRY – TORR, MBAN KËMBËT DHE KËPUCËT PA ERË Shumë prej nesh veshin këpucë pak a shumë gjatë gjithë ditës, në punë, në shkollë, gjatë udhëtimeve etj. Nëse dëshironi të shmangni djersitjen e këmbëve, shqetësimin për heqjen e këpucëve para të tjerëve, ngrirjen e këmbëve të ftohta të lagura gjatë dimrit ose prishjen e […]

SI TA LUFTOJMË SINDROMËN E LODHJES KRONIKE?

SI TA LUFTOJMË SINDROMËN E LODHJES KRONIKE? NADH, serine, CoQ10… Si mund t’ju ndihmojnë këta përbërës që të jeni më pak të stresuar dhe të shqetësuar?  Stresi dhe ankthi varfërojnë gjëndrat mbiveshkore dhe ndalojnë prodhimin e disa neurotransmetuesve (si dopamina, serotonina dhe norepinefrina). Përveç këtyre pasojave fiziologjike, stresi dhe ankthi mund të ndikojnë negativisht në […]

Nëse jeni gjithmonë të shqetësuar, duhet ta lexoni këtë!

Nëse jeni gjithmonë të shqetësuar, duhet ta lexoni këtë! Zgjohem i lodhur, ndihem i tensionuar ose i ngurtësuar, nuk mund të ndaloj së shqetësuari, ndihem i dërrmuar dhe koka do të më shpërthejë, ndihem nervoz dhe i shqetësuar dhe vuaj nga pagjumësia. Ju duket e njohur? Fran Ballesteros, farmacist dhe edukator i Vitae na tregon […]