CalmTu Night Plus

CalmTu® Night Plus është shtesë ushqimore e bazuar në ekstrakte të Valerian, Pasiflora, California Poppy, Melissa dhe Melatonin (1.95mg). Formulë natyrale me veti relaksuese që ndihmon në përmirësimin e cilësisë së gjumit dhe balancimin e çrregullimeve të gjumit.