CHELA MAG 150MG + B6 1MG JUNIOR 15 QESE

Chela-Mag B6 ® Junior është shtesë ushqimore në formë të pluhurit i destinuar për fëmijët mbi moshën 3 vjeçare për të ndihmuar në plotësimin e nevojave të trupit për magnez dhe vitaminë B6 me një aromë të shijshme portokalli.