Acid Folik 400 µg 30 tableta 

Acid Folik 400 μg është shtesë ushqimore në formën e tabletave që

përmbajnë acid folik të cilat kontribuojnë në rritjen e indeve të nënës 

gjatë shtatzënisë dhe ka ndikim në

 procesin e ndarjes së qelizave.