Gold Omega 3® D3 + K2 – 30 kapsula  

Produkti Gold Omega 3® D3 + K2 është i destinuar për të rriturit, duke plotësuar dietën me acide të yndyrave të pa-ngopura omega-3, dhe vitamina D dhe K..