Gold Vit A+E – 30 kapsula likuide

Shtesë ushqimore që përmban vaj aguliçe (Evening Primrose), të standardizuar për përmbajtjen e acidit gama-linoleik (GLA), vitaminat A, E dhe biotinë. Vitamina A kontribuon në ruajtjen e lëkurës normale.