GOLD-Vit C 1000

GOLD-Vit C1000 është shteë ushqimore në formë tabletash shkumëzuese që përmban dozë të lartë të vitaminës C të gjeneratës së re PureWay-C®. PureWay-C® është formë e patentuar e vitaminës C –0 kompleks i mikrokapsuluar i acidit L-askorbik dhe dylleve natyrale të bimëve (metabolitë yndyrore) – të cilat janë miqësore me stomakun. Produkti përmban ëmbëlsues.