Gold-Vit® C Junior 15 qese 

Gold-Vit® CJunior është shtesë ushqimore në formë pluhuri me aromë të shijshme mjedër, i destinuar për konsum të drejtpërdrejtë. Ai përfshin vitaminë C nga dy burimet natyrore (fruta në formë pluhuri acerola me cilësi të lartë) dhe kompleksin inovativ PureWay-C®(vitaminë C e pastër). 

PureWayC® është formë e patentuar e vitaminës C që është e dobishme për stomakun – kompleks mikrokapsuluar i acidit L-askorbik dhe dyllëve natyralë bimorë (metabolitët e yndyrës).