Gold-Vit D3 2000- 120 Tableta 

Gold-Vit D32000 është i dedikuar për mirëmbajtjen e eshtrave dhe dhëmbëve të shëndetshëm, si dhe ndihmon në mirëmbajtjen e niveleve normale të kalciumit në gjak.