OlioVita Balm® – 10ml

Balsam për riparim të buzëve me ekstrakt të Gjembaç detit (Hippophae rhamnoides), Ekstraktit të Centellës Aziatike
(Centella Asiatica extract), Acidit Hialuronik dhe Aloe Verës. Ushqen, riparon dhe mbron buzët e thara dhe të plasaritura, si dhe hundën e irrituar, për shkak të përbërsve me funksion rigjenerues në lëkurë.