Vita-min plus® Mother 

Vita-min plus® Mother është shtesë ushqimore (përzierje e vitaminave dhe mineraleve) me përbërje novatore dhe komplekse. Përbërja komplekse e vitaminave dhe forma Kelate e mineraleve, garanton absorbim maksimal duke i përmbush nevojat për suplementim me mikroelemente, nevoja në rritje e sipër gjatë kohës së shtatzënisë dhe gji dhënies.