Halitofast 30 pastile

Halitofast 30 pastile

Për njerëzit që luftojnë me problemin e erës së keqe të gojës

Sasia

Description

Halitofast është njëprodukt në formën e tabletave – pastile, që përmban zink në formën shumë të absorbueshme të kelatit të aminoacideve dhe ekstraktit të trumzës (Thymus vulgaris L.).

Zinku ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të duhur acid-bazë, ndërsa ekstrakti i trumzës mbështet frymëmarrjen e freskët dhe gjithashtu ka një efekt qetësues në fyt.

Dedikohet për njerëzit që duan të mbajnë frymën e tyre të freskët.

Doza e rekomanduar ditore: në varësi të nevojave tuaja, 1-2 tableta në ditë pas vaktit. Pas marrjes së tabletës, duhet të përmbaheni nga ngrënia dhe pirja për rreth 30 minuta. Mos e përbini deri sa të shkrihet plotësisht.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Tabletë / VRU

Zink

7.5 mg / 75%

Thyme herb extract (Thymus vulgaris L.)

5mg

VRU

Vlerat Referuese ushqyese

Informacion Shtesë

Halitofast është shtesë ushqimore. Produkti përmabn 30 pastile me përmbajtje pluhuri.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

Shënim: Nuk rekomandohet përdorimi nga gratë shtatzëna dhe fëmijët nën 12 vjeç ose në rast të mbindjeshmërisë ndaj ndonjërit prej përbërësve të produktit. Konsumimi në sasi të tepërt mund të ketë një efekt laksativ. Shfaqja e mundshme e çngjyrosjes së produktit është një fenomen natyror që nuk ndikon në cilësinë e tij.

Përbërësit: Ëmbëlsues – sorbitol; bisglicinat zinku (Albion® zink amino acid chelate) – zink; aromat, rregulluesi i aciditetit – acid citrik; ëmbëlsues – acesulfame K; agjent lustrimi – talk; ekstrakt i barit të trumzës ( Thymus vulgaris L.), ëmbëlsues – ksilitol; agjent kundër ngjitjes – kripërat e magnezit të acideve yndyrore, dioksidi i silikonit.

Përmban ëmbëlsues.

top