Lutein Max-Complex 30 tableta

Lutein Max-Complex 30 tableta

Mbështetje e dyfishtë për sytë tuaj! 30mg Luteinë në një tabletë të vetme!

Sasia

Description

Lutein max-complex – është shtesë ushqimore në formën e tabletave të mbështjella që përmbajnë luteinë natyrale dhe zeaksantinë, si dhe ekstrakt të frutit të boronicës.

Ekstrakti i frutit të boronicës përmban antocianidinë, e cila ndikon në mënyrë të favorshme në shikim. Ka veti antioksiduese duke e mundësuar neutralizimin e efektit të radikaleve të lira të prodhuara në trup.
Luteina është një karotenoid natyral që mund të gjendet në sy. Natyrisht, përqendrimi më i madh gjendet në makulën e syrit, por edhe në retinë dhe thjerëza.

Makula e retinës për shkak të strukturës së saj specifike mundëson të ashtuquajturin vizion qendror dhe është përgjegjëse për mprehtësinë vizuale.

Produkti dedikohet: për të rriturit që duan të kujdesen për shikimin e tyre. Rekomandohet veçanërisht për njerëzit që punojnë në dritë artificiale, punë në zyrë në kompjuter, të cilët janë të ekspozuar ndaj rrezeve intensive të diellit, që përjetojnë lodhje të syve, si dhe për njerëzit e moshës së mesme dhe të shtyer që kujdesen për të mbajtur shikimin e tyre në gjendje të mirë.

Mënyra e përdorimit: 1 tabletë në ditë, gjatë shujtës kryesore. Të konsumohet me një gotë me ujë.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Tabletë / VRU

Luteinë

30mg

Zeaksantinë

2.5mg

Ekstrakt I frutit të boronicës (Vaccinium myrtillus L.)

50mg

Përfshi antocianidinat

12.5mg

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

Lutein max-complex është shtesë ushqimore. Produkti përmabn 30 tableta të mbështjella.

 

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

 

Përbërësit: maltodekstrinë, ekstrakt i frutave të boronicës (Vaccinium myrtillus L.) 25% antocianidin; lutein dhe zeaxanthin (nga Tagetes erecta L.), mbushës – kripë natriumi karboksimetilcelulozë e ndërlidhur; agjentët e lustrimit – alkool polivinil (PVA), talk, polietilen glikol, polioksietilen sorbitan monooleat; agjentë kundër ngjeshjes – kripërat e magnezit të acideve yndyrore, dioksidi i silikonit; ngjyrat – oksidet dhe hidroksidet e hekurit.

top