Omega 3 – 35% 1000mg

Omega 3 – 35% 1000mg

Omega 3 më e mira në raportin çmim kualitet.

Sasia

Description

Omega 3 me vaj peshku me cilësi të lartë, i pasur me 35% acide yndyrore omega-3, të cilat përfaqësojnë shtesë shumë të lartë të përbërësve thelbësorë të ushqimit.

Acidet Yndyrore:

  • Kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës (efekti i dobishëm merret me marrje ditore prej 250 mg EPA dhe DHA).
  • Kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të trurit (efekti i dobishëm merret me një marrje ditore prej 250 mg DHA).
  • DHA kontribuon në ruajtjen e shikimit normal (efekti i dobishëm merret me marrjen ditore prej 250 mg DHA).

Mënyra e përdorimit: 1 -2 kapsule çdo ditë pas çdo shujte, me shumë ujë.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Kapsulë / VRU

Yndyrë (vaj peshku)

1000mg

EPA - acid eikosapentaenoik

180mg

DHA - acid dokosaheksaenoik

120mg

Acide yndyrore tjera

50mg

Vitaminë E

5mg / 41.7%

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

Omega 3 është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 60 kapsula të buta.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

Kundërindikimet: nuk duhet të përdoret nga personat me hemofili, që marrin antikoagulantë ose me mbindjeshmëri ndaj ndonjërit prej përbërësve. Në rast shtatzënie ose ushqyerjeje me gji, konsultohuni me mjekun tuaj para përdorimit.

Mund të përmbajë: Sojë lecitine.

 

Përbërësit: vaj peshku (burim i acideve omega-3), xhelatinë, ujë, glicerinë – përbërësit e veshjes, D-alfa tokoferol – vitaminë E.

top