RapidLax 15 Tableta

Laksativ natyral me efekt të menjëhershëm.

Sasia

Description

Dedikohet për të gjitë personat që vuajnë nga çrregullimet konstipative akute ose kronike.

Ndër të tjera, RapidLax ndihmon duke përmirësuar shëndetin e zorrëve përmes sinergjisë së veprimeve:

  • Laksative,
  • Rregullimin e lëvizjeve të zorrëve,
  • I dobishëm në eliminimin e gazrave,
  • Riparon florën e zorrëve,
  • Veti tretëse dhe diuretike.

Mënyra e përdorimit: 1 tabletë para gjumit. Nëse keni nevojë, merrni deri në 2 tableta në ditë.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Tabletë / VRU

Cascara Buckthorn (së paku 10% roside kaska)

125mg

Senna (së paku 20% senoside)

60mg

Buckthorn (së paku 15% der. antracene)

64mg

Rhubarb (së paku 10% antraquinone)

50mg

Dandelion

50mg

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

RapidLax është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 15 kapsula.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

Mos e përdorni gjatë shtatzënisë ose gji dhënies.

 

Kundërindikacionet: Nuk rekomandohet tek fëmijët. Nuk rekomandohet në rast të obstruksionit të zorrëve, sëmundjeve inflamatore të zorrës së trashë (sëmundja e Crohn, koliti ulceroz), atoni intestinale, dhimbje barku dhe simptoma (të përziera dhe të vjella) me origjinë të panjohur. Në rastin e pacientëve me sëmundje kardiake rekomandohet të konsultimi me mjekun. Gjatë përdorimit mund të shfaqen dhimbje abdominale. Nuk rekomandohet përdorimi i zgjatur, pa u vërtetuar se vuani nga kapsllëku. Nuk duhet konsumuar më shumë se 10 ditë radhazi. Nuk rekomandohet për fëmijët nën moshën 12 vjeçare. Mos e përdorni bashkë me antibiotik.

 

Përbërësit: Agjent përforcues: celulozë mikrokristaline, Rhamnus purshiana DC (Cascara Buckthorn; ekstrakt i lëvores që përmban të paktën 10% kaskarozid), Rhamnus frangula (Buckthorn; ekstrakt i thatë i lëvores që përmban të paktën 15% e derivateve të antracenit), Cassia angustifolia (Senna; e thatë ekstrakt i gjetheve që përmban të paktën 20% senozide), Rheum palmatum (Rhubarb, ekstrakt i thatë i rrënjës që përmban të paktën 10% të antrakinonit), FOS (fructo oligo sakaride), Taraxacum officinale (Lerradhiqe; e thatë ekstrakt), agjentë kundër ngjitjes: kripërat e magnezit të acideve yndyrore, dioksidi i silikonit.

top