Vitaminum D3+K2 2000IU 30 kapsula të buta

Vitaminum D3+K2 2000IU 30 kapsula të buta

Vitaminum D3+K2 Strong është shtesë ushqimore, e dedikuar për të rriturit që duan të plotësojnë dietën e tyre me vitaminë D dhe K2, përfshirë gratë shtatzëna dhe ato me gji dhënie, gratë gjatë menopauzës ose njerëz fizikisht aktiv ose në moshë të shtyer.

Sasia
Kategoria

Description

Vitaminum D3+K2 Strong:

Ndihmon në mirëmbajtjen e shëndetshme të eshtrave dhe dhëmbëve,

Kontribuon në thithjen normale të kalciumit dhe fosforit,

Ndihmon në ruajtjen e niveleve të duhura të kalciumit në gjak,

Merr pjesë në procesin e ndarjes së qelizave,

Është i nevojshëm për rritjen normale dhe zhvillimin e eshtrave te fëmijët,

Mbështet funksionimin e duhur të sistemit imunitar

Vitamina D që përftohet nga trupi si rezultat i sintezës endogjene, është subjekt i luhatjeve të konsiderueshme, të cilat varen nga ekspozimi ndaj rrezatimit diellor; përthithja e tij është e kufizuar, veçanërisht gjatë vjeshtës dhe dimrit.

Trupi ynë ka nevojë për kalcium për të ndërtuar dhe mbajtur kockat. Kur zbërthehet kalciumi në trupin tonë, vitamina K2 aktivizon një proteinë që ndihmon mineralin të lidhet me kockat tona për të bërë punën e tij. Ndërsa kërkimet është në vazhdim, studimet tregojnë se përdorimi i vitaminës K2 përmirëson densitetin e kockave dhe zvogëlon rrezikun e frakturave të tyre.

Mënyra e përdorimit: 1 kapsulë në ditë. Të shoqërohet me një gotë me ujë.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Kapsulë / VRU

Vitaminë D

50µg (2000IU) / 1000%

Vitaminë K2

50µg / 67%

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

Vitaminum D3+K2 Strong është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 30 kapsula të buta.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

Përbërësit: vaj luledielli, guaskë kapsule (xhelatinë, humectant: glicerinë, ujë i pastruar), menaquinone (vitaminë K2), kolekalciferol (vitaminë D3)

top