Nëse jeni gjithmonë të shqetësuar, duhet ta lexoni këtë!

Nëse jeni gjithmonë të shqetësuar, duhet ta lexoni këtë! Zgjohem i lodhur, ndihem i tensionuar ose i ngurtësuar, nuk mund të ndaloj së shqetësuari, ndihem i dërrmuar dhe koka do të më shpërthejë, ndihem nervoz dhe i shqetësuar dhe vuaj nga pagjumësia. Ju duket e njohur? Fran Ballesteros, farmacist dhe edukator i Vitae na tregon […]