Showing all 4 results

 • Produkt novatorë për menaxhimin e Irritimeve të gojës dhe fytit. Përdoret nga mosha 0.

  Porosit
 • CALENDULA CHAMOMILE LAVANDER. Kremë për të gjitha irritimet e lëkurës! 3 në 1: qetëson, hidraton dhe riparon lëkurën.

  Porosit
 • Produkt i dizajnuar që t`i përmbush nevojat e thithjes së vitaminës D që nga dita e parë e deri në moshën 12 muajsh.

  Porosit
 • Veprim i shpejtë, mbrojtje efektive. Super kombinim i Beta-glukanit, Vitaminave D3, B6 dhe Zinkut.

  Porosit
top