ImmunoVita® Kids

ImmunoVita® Kids

Veprim i shpejtë, mbrojtje efektive. Super kombinim i Beta-glukanit, Vitaminave D3, B6 dhe Zinkut.

Sasia

Description

Betaglukanet e majave të gjeneratës së fundit, vitaminë D3, B6 dhe zink për funksionimin normal të sistemit imunitar tek fëmijët.

ImmunoVita Kids është shtesë ushqimore e dedikuar për fëmijë, me bazë të betaglukanit, vitaminës D3 dhe B6 dhe zinkut që mban sistemin imunitar në gjendje të mirë. Falë përbërjes së tij ndihmon në mbrojtjen aktive të trupit.
Sistemi imunitar është ushtria që na mbron nga çdo sulm. Por, siç e dimë mirë, sulmi më i mirë është mbrojtja e mirë, kështu që sa më shumë të mësojmë sistemin tonë imunitar, aq më mirë do të jemi të mbrojtur.

Sistemi imunitar zakonisht dëmtohet gjatë vjeshtës dhe dimrit pasi ndikohet nga ndryshimet klimatike si i ftohti ose era. Megjithëse ka shkaqe të tjera që gjithashtu priren të ndikojnë në sistemin tonë imunitar: kontakti i përhershëm me fëmijët e tjerë në shkollë, marrja e pakët e disa ushqimeve si perimet ose fruta. Kjo formulë është specifike për fëmijët, nga 3 vjeç deri në 12 vjeç dhe formati i saj në qese ndihmon për ta bërë më të lehtë konsumimin. Produkti është pa shije dhe mund të përzihet me cdo lloj ushqimi ose pije, pa e bezdisur fëmijën.

Karakteristikat e ImmunoVita Kids:

 • Ndihmon në rritjen e mbrojtjes vjeshtës dhe dimrit.
 • Kontribuon në përmirësimin e gjendjeve patologjike të fëmijëve me probleme kronike të frymëmarrjes.
 • Ndihmon trupin të mbrohet nga: bakteret, viruset dhe kërpudhat.
 • Nuk ka shije, kështu që është më e lehtë për fëmijët ta marrin atë.

Ndihmon në:

 • Zbutjen e kollës,
 • Lirimin e frymëmarrjes,
 • Ftohjeve,
 • Zbutjen e simptomave të alergjisë,
 • Forcimin e organizmit,
 • Veprim të shpejte,
 • Nga mosha 0+,
 • 100% Natyral.

Mënyra e përdorimit: 0-14 kg – ½ e qeses në ditë; 14kg+ 1 qese në ditë, 5 ditë. Të tretet me ujë ose të përzihet me ushqim dhe të konsumohet.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Qese / VRU

Beta-glukan (nga majaja)

100mg

Vitaminë D3

1,5μg (60IU) / 30%

Vitaminë B6

0,42mg / 30%

Zink

3mg / 30%

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

ImmunoVita® Kids është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 30 qese me përmbajtje pluhuri.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

Përbërësit: Celuloza mikrokristaline, beta-glukanet (-1,3 / 1,6-D-glukan, Saccharomyces cerevisiae), zink glukonat, kolecalciferol (vitaminë D3), piridoksinë (vitamina B6).

top