Lodhje

Forcimi i mbrojtjes së fëmijëve është me rëndësi jetike për shumë nëna që duan t’u japin fëmijëve të tyre mirëqenien më të mirë të mundshme. Për më tepër, farmacistët nga Barcelona, na tregojnw se si mund të forcojmë mbrojtjen tek fëmijët. Si zhvillohet sistemi imunitar i një fëmije? Sistemi imunitar fillon të zhvillohet në barkun […]

NADH, serine, CoQ10… Si mund t’ju ndihmojnë këta përbërës që të jeni më pak të stresuar dhe të shqetësuar? Stresi dhe ankthi varfërojnë gjëndrat mbiveshkore dhe ndalojnë prodhimin e disa neurotransmetuesve (si dopamina, serotonina dhe norepinefrina). Përveç këtyre pasojave fiziologjike, stresi dhe ankthi mund të ndikojnë negativisht në mirëqenien tonë dhe shëndetin tonë të përgjithshëm, […]

top