FlokuZgjidhja më e mirë për Lekurë te Bukur dhe Flokë që Shkëlqejnë

Zgjidhja më e mirë për Lekurë te Bukur dhe Flokë që Shkëlqejnë

Gold-Vit A+E™ është shtesë ushqimore me përbërje të përsosur, e destinuar për grate që përkujdesen për lëkurën dhe flokët e tyre. Produkti rekomandohet të përdoret në rastet kur mungon elasticiteti dhe flokët e të cilave janë të thatë, thyhen lehtë dhe i mungon shkëlqimi.

Gold-Vit A+E™, përmban vitamina A dhe E, është e pasuruar me vaj aguliçe (Evening Primrose) të standardizuar për përmbajtje të acidit gama linolenik (GLA) dhe biotinës në formë të granulave mikropelete – formë inovative që siguron shpejtësi optimale në transportin e vitaminave dhe absorbimin e lartë në organizëm.

Gold-Vit A+E™ përmban

Gold-Vit A+E™ prodhohet duke përdorur teknologji të avancuar: Flow Caps Liquid Technology® garanton thithjen e shpejtë të përbërësve aktivë, absorbueshmëri të lartë dhe cilësinë më të lartë të përbërësve të përfshirë në çdo kapsulë.

Gold-Vit A+E™ dedikohet për
  • Për vajzat dhe gratë që kujdesen për lëkurë dhe flokë të shëndetshëm.
  • Për vajzat dhe gratë që kujdesen për bukurinë e tyre.
  • Për forcim të flokut pas lindjes.
top